SMART CUTTER

WORK SMART NOT HARD
SALGSMATERIALE
Se mere
null

SERVICE OG GARANTI

Ved køb af en El-Stenklipper – Smart Cutter – gennem en autoriseret forhandler, udleveres garantibeviset sammen med brugermanualen.

OBS!

Ved køb gennem murergrej.dk bortfalder denne service og garanti, da der er tale om uautoriseret salg.

null

ARTIKEL FRA MAGASINET ``MIT ARBEJDSMILJØ``

Læs hele artiklen i MagasinetEt tryk på en knap letter livet for murerne. Klipning af mursten er en fysisk belastende arbejdsopgave. Det er blevet dokumenteret i et forskningsprojekt, som murere fra entreprenørfirmaet Jorton har lagt krop til. Resultaterne satte gang i udviklingen af en ny stenklipper, der kan klare den hårde del af opgaven. Murer Peter Birk lægger en mursten til rette i den orange maskine. Så trykker han på en knap, og maskinens knive glider ind mod stenen. ’Klank’ lyder det, da stenen brækker over i to, og ’klonk’, da den ene del rammer de andre afklippede sten i trillebøren. Peter Birk ser til, inden han tager den næste mursten, der skal have samme tur… SE MERE

null

FORSKELLIGE STATIVER TIL MONTERING AF SMART CUTTER

SmartCutter på stativ I

Fritstående stativ I

Fritstående stativ I

SmartCutter på børstativ II

Tværstillet Trillebørmonteret stativ II

Tværstillet Trillebørmonteret stativ II

SmartCutter på børstativ III

Langsstillet Trillebørmonteret stativ III

Langsstillet Trillebørmonteret stativ III

null

VIDEO FRA BYGGEPALDS

  • På en helt almindelig mureropgave skal der ofte klippes flere hundrede sten – dagligt. Det kan være belastende for både arm og skulder, når det sker dag ud og dag ind. Men heldigvis er der hjælp at hente i den nye SmartCutter – en elektrisk stenklipper, der letter arbejdsgangen betragteligt.
  • Kom med konsulent i Byggeriets Arbejdsmiljøbus, Jesper Nielsen, når han besøger Tobias, der har det nye tekniske hjælpemiddel på prøve.
    Og hvis du i øvrigt selv er interesseret i at afprøve en elektrisk stenklipper, så kan du henvende dig til Bam-bus, som har fem stykker til udlån

Artikel i ``Mureren`` juni 2020

Artikel på nfa.dk juni 2020

Artikel på jorton.dk januar 2020

Smart Cutter & Kolumba

Den originale 100 % håndlavede Kolumba™ er en kollektion af bygningskeramik i et aflangt format, der er lige velegnet til murværk og belægning. Ved at benytte varierende temperaturer i brændingen opnår stenene deres forskelligartede stoflighed og smukke nuancer.

Smart Cutter™ klipper stenene med et perfekt snit i de ønskede længder, så du slipper for tør- og vådskæring og andre skæreteknikkerSe Smart Cutter på Youtube »

Kolumba™ fra Petersen Tegl