SMART CUTTER

WORK SMART NOT HARD
SALGSMATERIALE
Se mere
null

VIDENSCENTER FOR BYGGERI OG BÆREDYGTIHED

Smart-cutteren er en batteridrevet elektrisk stenklipper. Den egner sig til murerfaget, med fokus på arbejdsmiljø.

24. april 2022: Videnscenteret udlåner “Smart-Cutter” til skoler og har udsendt denne introduktionsvideo.

Videnscenteret udlejer IKKE, og formidler IKKE salg af Smart-Cutteren. Klik og Se mere her

Link til Videnscenteret - åbner i nyt faneblad

Link til Videnscenteret – åbner i nyt faneblad

null

SERVICE OG GARANTI

Ved køb af en El-Stenklipper – Smart Cutter – gennem en autoriseret forhandler, udleveres garantibeviset sammen med brugermanualen.

null

ARTIKEL FRA ``3F MUREREN NR. 5`` 15/10 2021

Snap, siger det. Smartcutteren bider stenen over og bruger herefter fem-seks sekunder på at vende tilbage til udgangspositionen. Ny sten. Snap. Murer René Fafara er fuldt ud tilfreds med hastigheden på klipning med smartcutter. Man skal jo lige have fat i næste sten, og når man har den mellem fingrene, er smartcutteren klar. Desuden laver smartcutteren et flot snit hver eneste gang. På den måde undgår man at skulle gentage klip. Man undgår også spild… Download/Læs Artikel »

null

ARTIKEL FRA MAGASINET ``MIT ARBEJDSMILJØ``

Læs hele artiklen i MagasinetEt tryk på en knap letter livet for murerne. Klipning af mursten er en fysisk belastende arbejdsopgave. Det er blevet dokumenteret i et forskningsprojekt, som murere fra entreprenørfirmaet Jorton har lagt krop til. Resultaterne satte gang i udviklingen af en ny stenklipper, der kan klare den hårde del af opgaven. Murer Peter Birk lægger en mursten til rette i den orange maskine. Så trykker han på en knap, og maskinens knive glider ind mod stenen. ’Klank’ lyder det, da stenen brækker over i to, og ’klonk’, da den ene del rammer de andre afklippede sten i trillebøren. Peter Birk ser til, inden han tager den næste mursten, der skal have samme tur… SE MERE »

null

FORSKELLIGE STATIVER TIL MONTERING AF SMART CUTTER

SmartCutter på stativ I

Fritstående stativ I

Fritstående stativ I

SmartCutter på børstativ II

Tværstillet Trillebørmonteret stativ II

Tværstillet Trillebørmonteret stativ II

SmartCutter på børstativ III

Langsstillet Trillebørmonteret stativ III

Langsstillet Trillebørmonteret stativ III

null

VIDEO FRA BYGGEPALDS

  • På en helt almindelig mureropgave skal der ofte klippes flere hundrede sten – dagligt. Det kan være belastende for både arm og skulder, når det sker dag ud og dag ind. Men heldigvis er der hjælp at hente i den nye SmartCutter – en elektrisk stenklipper, der letter arbejdsgangen betragteligt.
  • Kom med konsulent i Byggeriets Arbejdsmiljøbus, Jesper Nielsen, når han besøger Tobias, der har det nye tekniske hjælpemiddel på prøve.
    Og hvis du i øvrigt selv er interesseret i at afprøve en elektrisk stenklipper, så kan du henvende dig til Bam-bus, som har fem stykker til udlån

Artikel i ``Mureren`` juni 2020

Artikel på nfa.dk juni 2020

Artikel på jorton.dk januar 2020

Smart Cutter & Kolumba

Den originale 100 % håndlavede Kolumba™ er en kollektion af bygningskeramik i et aflangt format, der er lige velegnet til murværk og belægning. Ved at benytte varierende temperaturer i brændingen opnår stenene deres forskelligartede stoflighed og smukke nuancer.

Smart Cutter™ klipper stenene med et perfekt snit i de ønskede længder, så du slipper for tør- og vådskæring og andre skæreteknikkerSe Smart Cutter på Youtube »

Kolumba™ fra Petersen Tegl